Banda auto antiderapanta 2 in 1 -64%
antiderapanta
zapada
racleta

Banda auto antiderapanta 2 in 1

35 Lei 98 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 834
+Arata ca o talpa, avand toata suprafata crestata, sau cu santuri destul de ascutite astfel incat sa creeze o zona de aderenta pentru cauciuc, cu o dimensiune de 35 x 15 x3  cm.

Are 2 functii, prima de a crea o zona de aderenta pentru cauciuc, iar cea de-a doua, racleta pentru parbriz. 

plata ramburs

in momentul livrarii

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Una dintre dotarile auto absolut necesare o reprezinta aceste senile antiderapante.

Pe cat suna de complicat, pe atat sunt de simple si de eficiente pentru deblocarea masinii din zone alunecoase: namol, nisip, zapada, gheata, mlastina, pietris fin, etc

Ce sunt aceste senile antiderapante?

Arata ca niste talpi imense, avand toata suprafata crestata, sau cu santuri destul de ascutite astfel incat sa creeze o zona de aderenta pentru cauciuc.

Ele au o dimensiune destul de practica, de  35x15x3 cm, adica o poti tine usor intr-o mana fiind suficienta pentru a intra sub roata masinii atunci cand e blocata.

Cum functioneaza senilele auto?

Au 2 functii, prima si cea mai importanta, aceea de a crea o zona de aderenta pentru cauciuc, cu scopul de a opri deraparea in anumite zone, atunci cand de obicei masina ramane blocata, pentru ca o “roata se invarte in gol”, cum se spune.

Ceea ce trebuie sa faceti efectiv este sa puneti o talpa sub roata, in partea din spate, acolo unde este zona care aluneca si nu permite rotii sa adere la sol. Accelerati usor pentru ca masina sa reuseasca sa iasa din acea zona. Scoateti masina intr-un loc sigur si recuperati senila.

Racleta pentru parbriz - a doua functie a senilei auto.

Cum? - Are maner intr-un capat iar in cel opus are partea terminala ascutita, pentru a curata gheata si zapada de pe parbriz. Sau in unele cazuri noroiul sau alte mizerii care se pot aduna pe masina.

Senila auto este perfecta pentru cazurile de urgenta, in care ramai blocat cu masina cine stie pe unde si nu ai nici semnal la telefon.

O cumperi, o asezi frumos in portbagaj, pentru ca ocupa foarte putin loc, si o pastrezi acolo tot timpul anului, pentru ca nu se stie cand ai nevoie de ele!

Pachetul contine:

1 x Senila antiderapanta