Robinet instant apa calda, putere 3000W, universal
apa calda

Robinet instant apa calda, putere 3000W, universal

99 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 736


Vandut si livrat de:
BEST BUY ONLINE SRL
+Se monteaza foarte simplu la baterie, fara sa fie nevoie de modificari majore, practic tine locul bateriei normale de chiuveta. Functioneaza prin conectare la priza. Are putere de 220-240V, 50Hz, 3000W, cu Presiunea apei 0.04-0.5MPa, ceea ce ii permite sa incalzeasca apa pana la o temperatura de 60 de grade Celsius. Produsul are garantie 12 luni!


plata ramburs

in momentul livrarii

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Pentru spatiile in care va doriti apa calda la chiuveta dar nu aveti posibilitatea racordarii la centrala, acest tip de robinet este excelent.

Se monteaza foarte simplu la baterie, fara sa fie nevoie de modificari majore, practic tine locul bateriei normale de chiuveta.

Functioneaza prin conectare la priza.

Are putere de 3000W, ceea ce ii permite sa incalzeasca apa pana la o temperatura de 60 de grade Celsius.

Avantajul acestui robinet instant este ca temperatura apei se poate regla, astfel ca veti avea apa rece, calduta sau fierbinte dupa cum doriti.

Aceasta posibilitate a reglarii temperaturii apei asigura un consum redus al acestui robinet electric, in ciuda zvonurilor ca aceastea consuma extraordinar de mult curent electric.

Mai mult, puterea de 3000 W ii permite o eficienta maxima chiar si atunci cand este instalat in incaperi in care este foarte frig pe timp de iarna, deci apa este foarte rece. Chiar si in aceste cazuri robinetul  furnizeaza apa calda. 

Este un model foarte rezistent si foarte raspandit pe piata, datorita modului simplu si eficient de functionare.

Functioneaza doar prin conectare la priza, fara sa aiba nevoie de centrala termica sau boiler

Robinetul instant are o putere de 220-240V, 50Hz, 3000W, cu Presiunea apei 0.04-0.5MPa

Este un accesoriu foarte util celor care adora camping-ul, care au bucatarie de vara, sau in zonele in care este dificil de montat alta sursa de incalzire.

Produsul are garantie 12 luni!

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare, pentru a vă oferi reclame sau conținut personalizat și pentru a ne analiza traficul. Făcând clic pe „Accept toate”, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.