Lampa de veghe cu proiector astronomic -52%
Proiector led cu stele, lampa de veghe pentru copii Star Master

Lampa de veghe cu proiector astronomic

31 Lei 65 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 773
+Lampa de veghe pentru copii, proiecteaza stele colorate pe tavan, lumina reglabila, rosu, verde si albastru. Functioneaza cu baterii, fara fire electrice. Proiectorul functioneaza cu 3 baterii AA, si datorita consumului foarte redus al led-urilor, durata de viata este foarte lunga, de pana la cateva luni. 

plata ramburs

in momentul livrarii

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Lampa de veghe pentru copii, proiector de stele colorate pe tavan.

Ideal pentru camera copiilor, mai ales cand nu vor sa mearga la culcare!  Lumina reglabila, rosu, verde si albastru.

Joc circular de lumini.

Functioneaza cu baterii, fara fire electrice.


Vrei sa iti luminezi casa intr-un mod deosebit?

Proiectorul functioneaza pe baza de lumina led, care consuma foarte putina energie, a 10-a parte din consumul becurilor normale.

Iti va lumina tavanul si peretii in mii de stelute si luminite colorate, in rosu, verde sau albastru, in functie de dorinta ta!

O lampa de veghe ideala pentru camera copiilor, ii va convinge in sfarsit pe micuti sa se duca in camera lor la culcare, pentru ca vor fi nerabdatori sa aiba propriul cer instelat chiar in camera lor!

Proiectorul functioneaza cu 3 baterii AA, si datorita consumului foarte redus al led-urilor, durata de viata este foarte lunga, de pana la cateva luni, daca este folosit zilnic.

Vei putea citi acum povestea preferata de culcare avand un cer instelat desupra, creand chiar tu, in camera copiilor o poveste frumoasa.