Perdele magnetice antiinsecte, set 2 perdele. -45%
Perdele magnetice antiinsecte, set 2 perdele
Perdele magnetice antiinsecte, set 2 perdele

Perdele magnetice antiinsecte, set 2 perdele.

49 Lei 89 Lei
Valabilitate: Nu este disponibil
ID OFERTA: 860
Precomanda


Perdea cu magneti anti insecte , acestea se deschid usor la mijloc, inchizandu-se ca prin minune in urma dumneavoastra datorita magnetilor insirati de-a lungul lor. Daca aveti mainile ocupate sau un membru al familiei uita sa inchida usa, perdelele au grija sa repare neatentia, cu ajutorul magnetilor lor. Cand iesiti, perdelele se separa cu usurinta apoi se inchid imediat in urma dumneavoastra, nelasandu-le insectelor nicio sansa sa patrunda in casa.

plata ramburs

in momentul livrarii

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Scapati de tantari si insecte folosind Perdea cu magneti . Cu aceasta perdea cu magneti anti insecte  veti scapa de grija tantarilor si insectelor nedorite de la la d-voastra din casa.

Aceasta perdea magica  este ceea ce aveti nevoie ca sa va aparati impotriva insectelor. Perdeaua anti-tantari are un desing modern si placut. Solutia pentru a impiedica insectele sa intre in casa cand usile sunt deschise este aceasta perdea minune .

Perdeaua cu magneti anti insecte, se deschide usor la mijloc, inchizandu-se ca prin minune in urma dumneavoastra datorita  magnetilor insirati de-a lungul lor. Daca aveti mainile ocupate sau un membru al familiei uita sa inchida usa, perdelele au grija sa repare neatentia, cu ajutorul magnetilor lor. Cand iesiti, perdelele se separa cu usurinta apoi se inchid imediat in urma dumneavoastra, nelasandu-le insectelor nicio sansa sa patrunda in casa.

 Perdeaua poate fi folosita la usile simple, usile glisante, usile rulotei. Acesta perdea va v-a permite sa va bucurati de aerul proaspat si sanatos de afara, fara sa mai fiti deranjati de insecte.

 De asemenea, perdelele se inchid si dupa animalele de companie care se plimba din casa in gradina si invers. Perdeaua cu magneti este usor de montat, cu ajutorul celor 8 paduri cu scai si lipici din pachet, fara sa mai aveti nevoie de cuie, suruburi sau piuneze. Odata cu venirea frigului, puteti sa dezinstalati, sa curatati si sa le depozitati cu usurinta pentru a le utiliza cu placere si anul urmator.

Pachetul Perdea cu magneti anti insecte include:

Perdele duble ;

8 paduri cu scai si lipici pentru fixarea perdelelor; Instructiuni de utilizare.

Dimensiune: 190x100 cm

Pachetul contine 2 Perdele !

Accesorii incluse!