Lichidare de stoc. Mop microfibra cu pulverizare apa, rezervor 600 ml -%
Mop microfibra cu pulverizare apa, rezervor 600 ml
Mop microfibra cu pulverizare apa, rezervor 600 ml

Lichidare de stoc. Mop microfibra cu pulverizare apa, rezervor 600 ml

59 Lei 142 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 924


Vandut si livrat de:
BEST BUY ONLINE SRL
+Acest mop ingenios curata toate tipurile de suprafete: gresie, faianta, ceramica, lemn, parchet laminat, marmura, granit, piatra, vinil, linoleum etc. Stergatorul sau laveta mopului este confectionata din microfibre, ideal pentru a curata in totalitate praful si murdaria. Microfibrele atrag si retin orice fel de murdarie, de la fire de par, la pete, pamant sau lichide. Mopul poate fi folosit si pentru curatarea uscata.

plata ramburs

in momentul livrarii

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Acest mop ingenios curata toate tipurile de suprafete: gresie, faianta, ceramica, lemn, parchet laminat, marmura, granit, piatra, vinil, linoleum etc. Stergatorul sau laveta mopului este confectionata din microfibre, ideal pentru a curata in totalitate praful si murdaria. Microfibrele atrag si retin orice fel de murdarie, de la fire de par, la pete, pamant sau lichide. Mopul poate fi folosit si pentru curatarea uscata.

 

Specificatii:

• Capacitate rezervor: 600ml

• Dimensiuni: 40,5 / 14 / 125cm

• Greutate: 650g

• Greutate inclusiv ambalaj: 800g

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare, pentru a vă oferi reclame sau conținut personalizat și pentru a ne analiza traficul. Făcând clic pe „Accept toate”, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.