Mini-seif metalic cu cifru, pentru depozitare chei /bani

Mini-seif metalic cu cifru, pentru depozitare chei /bani

59 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 2092


Vandut si livrat de:
MOMENTUM SHOP ONLINE S.R.L.
+Cutia de depozitare pentru chei cu cifru vă oferă o soluție practică și sigură pentru a vă păstra cheile într-un loc centralizat.

Nu mai este nevoie să faceți copii ale cheilor pentru fiecare membru al familiei – pur și simplu puneți cheia în seif și oferiți codul celor din gospodărie.

Realizat din oțel solid și de înaltă calitate, acest seif asigură o securitate adecvată pentru cheile stocate.

Seif pentru Chei cu Cod Numeric: Această cutie de depozitare este prevăzută cu un sistem de cifrare numerică cu 4 cifre. Încuietoarea este programabilă, ușor de reglat și de înlocuit ulterior. Avantajul cifrului de 4 cifre este că este ușor de reținut.

Potrivit pentru utilizare în interior și exterior: Seiful pentru chei este proiectat să fie utilizat atât în interior, cât și în exterior, oferindu-vă opțiuni versatile pentru amplasare.plata ramburs

in momentul livrarii

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Ușor de asamblat: Asamblarea seifului pentru chei este foarte simplă și necesită doar un burghiu și o șurubelniță. Șuruburile necesare sunt incluse în kit.

Material rezistent și durabil: Realizat din metal și plastic de calitate, acest seif oferă o protecție solidă pentru cheile dvs.


Dimensiuni practice: Cutia de depozitare are o dimensiune exterioară de 11.5 x 9.5 x 4 cm și o dimensiune interioară de 10 x 7 x 2,5 cm, oferind suficient spațiu pentru a stoca cheile în siguranță.

Ușor de transportat: Cu o greutate de doar 0,292 kg, acest seif este ușor și portabil, permițându-vă să îl luați cu dvs. oriunde aveți nevoie.Beneficii:

Securitate pentru cheile dvs.: Cu acest seif pentru chei cu cifru, puteți păstra cheile în siguranță și aveți control asupra accesului la ele.

Comoditate și organizare: Nu mai este nevoie să faceți copii ale cheilor pentru fiecare membru al familiei – toți pot accesa cheile utilizând codul corespunzător.

Durabilitate și rezistență: Realizat din oțel solid și de înaltă calitate, acest seif oferă protecție adecvată și poate rezista utilizării în interior și exterior.

Cu cutia de depozitare pentru chei cu cifru, aveți o soluție sigură și convenabilă pentru a păstra cheile într-un loc accesibil. Achiziționați acum acest produs și bucurați-vă de securitatea și comoditatea pe care le oferă.


Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare, pentru a vă oferi reclame sau conținut personalizat și pentru a ne analiza traficul. Făcând clic pe „Accept toate”, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.