Matura rotativa manuala cu rezervor de praf inclus
Matura rotativa Hurricane Spin cu rezervor de praf inclus
Matura rotativa Hurricane Spin cu rezervor de praf inclus

Matura rotativa manuala cu rezervor de praf inclus

49 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 894


Vandut si livrat de:
BEST BUY ONLINE SRL
+Matura  este ajutorul de nadejde pentru persoanele care doresc sa faca curatenie intr-un timp scurt cu rezultate remarcabile. Simplu si usor, puteti curata fie ca e vorba de firmituri, resturi de mancare, chipsuri, cioburi etc. Matura dispune de o tehnologie inovatoare bazata pe tripla actiune a periilor, astfel periile se rotesc formand un vartej care absoarbe totul.

plata ramburs

in momentul livrarii

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Este o matura usoara cu perii rotative care curata aproape orice murdarie, facand curatenia mai simpla ca niciodata.

Maturatul podelei nu mai constituie o problema multumita acestui produs inivativ .

Matura este ajutorul de nadejde pentru persoanele care doresc sa faca curatenie intr-un timp scurt cu rezultate remarcabile.
Simplu si usor puteti curata fie ca e vorba de firmituri, resturi de mancare, chipsuri, cioburi etc.
Matura  dispune de o tehnologie inovatoare bazata pe tripla actiune a periilor, astfel periile se rotesc formand un vartej care absoarbe totul.
Matura aduna parul animalelor, precum si mancarea imprastiata de acestea, nefiind nevoie sa va mai aplecati pentru a sterge darele de praf.

Matura dispune de rezervorul de praf incastrat ce poate fi golit cu o singura miscare si se poate folosi pe aproape orice suprafata: podea de lemn, lemn laminat, gresie.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare, pentru a vă oferi reclame sau conținut personalizat și pentru a ne analiza traficul. Făcând clic pe „Accept toate”, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.