Lampa UV impotriva insectelor, tantarilor si mustelor -66%
Lampa UV impotriva insectelor, tantarilor si mustelor, cu raza m
Lampa UV impotriva insectelor, tantarilor si mustelor, cu raza m
Lampa UV impotriva insectelor, tantarilor si mustelor, cu raza m
Lampa UV impotriva insectelor, tantarilor si mustelor, cu raza m

Lampa UV impotriva insectelor, tantarilor si mustelor

43 Lei 125 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 988
+Aparat anti insecte cu lampa UV  alimentare la priza, grilaj metalic de protectie

plata ramburs

in momentul livrarii

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Cum functioneaza:

Aparatul atrage insectele zburatoare, precum muste, tantari, molii, etc., cu ajutorul neoanelor ce emit lumina ultravioleta (UV). Neoanele sunt inconjurate de un grilaj metalic aflat sub tensiune, care electrocuteaza insectele.

Aparatul prezinta siguranta pentru scurtcircuit. Deasemenea, la grilajul electric nu se poate ajunge de catre om, copil sau alte animale de companie, intrucat acesta se afla in interiorul unei carcase metalice, de siguranta, ce nu este sub tensiune electrica.

 Instalare:

Pentru o eficienta maxima, este recomandat ca aparatul sa se monteze in centrul camerei, suspendat, astfel incat radiatia lampilor UV sa acopere o suprafata maxima. Poate fi montat si in alte locuri din camera, cu conditia sa ii asigurati o baza stabila.

Recomandam pozitionarea aparatului la o inaltime de 1.5 - 3 m, aceasta fiind inaltimea la care insectele zboara.

Alimentarea se face la 220V. Pentru a porni aparatul, apasati butonul si lasati-l in pozitia ON. Puteti folosi aparatul pe toata durata anului. Recomandam sa il instalati intr-un loc ferit de lumina (nu pozitionati aparatul in dreptul usilor si ferestrelor sau sub lampi si lustre), intrucat eficienta aparatului va fi afectata.


 


Aplicabilitate:


Aparatul este destinat atat uzului interior, cat si exterior. Totusi, nu permiteti contactul produsului cu apa, altfel riscati distrugerea aparatului. Poate fi folosit cu succes in gradina, pe terase, pe balcon, etc., oriunde e nevoie de protectie impotriva insectelor si nu se doreste utilizarea insecticidelor.

Designul aparatului este unul placut, cu linii simple, moderne. Materialul din care este confectionat grilajul de inalta tensiune este inoxidabil.Specificatii tehnice:

Lampa: 1x4 Watt UV Lamp

Alimentare: 220-230V / 50Hz

Tensiunea gratarului: 500 V / 30mA

Consum: 5W