Instalatie LED multicolora cu franjuri, interior/exterior, 12m lungime, multicolor -48%
Instalatie led Craciun 12m, cu franjuri si turturi multicolora
Instalatie led Craciun 12m, cu franjuri si turturi multicolora

Instalatie LED multicolora cu franjuri, interior/exterior, 12m lungime, multicolor

63 Lei 122 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 751
+Instalatie multicolor cu 300 de led-uri pentru Craciun, foarte frumoasa, stil perdea de franjuri inegali cu led turture, lungime 12 m, multicolora. Rezistenta la inghet, efect luminos deosebit, cu 8 jocuri diferite de lumini. 300 de led-uri, asezate pe 48 de fire( Franjuri ) cu lungimi diferite: 26cm, 52cm si 80cm. Acestea sunt dispuse alternativ: in ordinea: franjure de 26cm, apoi unul de 52, urmat de unul de 80 cm. Aceasta dispunere se repeta pana insumeaza cele 48 de fire in total. Efectele luminoase sunt afisate in 8 jocuri de lumini diferite.

plata ramburs

in momentul livrarii

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Instalatie multicolor cu 300 de led-uri pentru Craciun, foarte frumoasa, stil perdea de franjuri inegali cu led turture, lungime 12 m, multicolora. Rezistenta la inghet, efect luminos deosebit, cu 8 jocuri diferite de lumini

De Craciun lumineaza casa sau curtea cu lumini deosebite, pentru a-i arata calea Mosului catre tine!

Perdea luminoasa de led-uri in forma de turturi, cu franjuri inegale, ce dau un aspect aparte, natural si plin de magie.

Cu o lungime de 12 m, este foarte usor de instalat si de asezat pe casa, pe gard sau in curte, oriunde doriti.

Led-urile sunt becuri care consuma foarte putin si sunte recunoscute pentru rezistenta si durata lunga de viata.

Firele perdelei de led-uri se comporta foarte bine la inghet si umezeala, astfel ca le puteti folosi mai multi ani la rand.

300 de led-uri, asezate pe 48 de fire( Franjuri ) cu lungimi diferite: 26cm, 52cm si 80cm. Acestea sunt dispuse alternativ: in ordinea: franjure de 26cm, apoi unul de 52 urmat de unul de 80 cm. Aceasta dispunere se repeta pana insumeaza cele 48 de fire in total

Franjurii cu led-uri sunt impartiti astfel: 16 fire cu lungimea de 26 cm , apoi 16 franjuri cu lungimea de 52cm, urmand alte 16 franjuri  cu lungimea de 80 cm.

Efectele luminoase sunt afisate in 8 jocuri de lumini diferite: waves, flash, steady on, slow glow, slow fade, chasing, twinkle sau seqvential.

Daca doriti sa acoperiti o zona mai larga puteti interconecta pana la 5 instalatii impreuna.