Dozator pasta de dinti+suport pentru 5 periute -62%
Dozator automat pasta de dinti, pentru copii + suport pentru 5 p

Dozator pasta de dinti+suport pentru 5 periute

30 Lei 78 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 786
+ Dozatorul TouchMe  te ajuta in primul rand sa nu irosesti pasta de dinti eliberand exact cantitatea necesara pentru o spalare corecta. Dispozitivul are un mecanism bazat pe arcuri, deci nu ai nevoie de baterii pentru functionare. In pachet primiti si un suport de 5 periute care poate fi  instalat pe perete.

plata ramburs

in momentul livrarii

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Cine a creat dispozitivul pentru dozarea pastei de dinti cu siguranta s-a gandit la persoanele cu copii, care zilnic aveau baia improscata cu pasta de dinti!

Se intampla si adultilor, care fiind prea adormiti, pun pasta de dinti pe langa periuta! Asa a aparut TouchMe, dozatorul care te ajuta in primul rand sa nu irosesti pasta de dinti si apoi sa nu faci mizerie in baie!

 

Cum functioneaza dispozitivul TouchMe?

 Trebuie doar sa introduci periuta in orificiul dozatorului, apesi usor si mecanismul din interior preseaza pasta de dinti, eliberand exact cantitatea necesara pentru o spalare corecta!

 Avantajul este ca dispozitivul are un mecanism bazat pe arcuri, deci nu ai nevoie de baterii pentru functionare.

 Il montezi foarte usor pe perete, avand in partea din spate instalat un dublu adeziv foarte puternic care fixeaza dozatorul pe perete pentru a sta nemiscat. Atentie ! Daca ati fixat deja dispozitivul nu mai incercati sa il dezlipiti pentru a-l muta fiindca adezivul nu va mai fi eficient.

 In pachet primiti bonus un suport de 5 periute care poate fi la fel instalat pe perete, iar periutele vor sta igienic in acest suport si mai mult va fi usor sa le aveti montate, unul alaturi de celalalt, nu mai ocupa loc pe chiuveta si indiferent cat ati fi de adormit veti gasi imediat atat periuta, cat si pasta, fara sa faceti mizerie!

 Dozatorul TouchMe este indicat pentru persoanele cu copii, batrani, adolescenti, pentru oricine care iubeste curatenia si isi doreste sa aiba o baie frumoasa sau sa foloseasca corect pasta de dinti!