Aspirator auto profesional, aspira umed sau uscat, cu rezervor de apa -52%
aspirator auto performant
aspirator auto performant
aspirator auto umed uscat

Aspirator auto profesional, aspira umed sau uscat, cu rezervor de apa

65 Lei 135 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 833
+Avand un motor performant, de ultima generatie, aspiratorul este deosebit de eficient, lasand tapiteria si podeaua masinii fara nici o mizerie. Poate aspira atat umed cat si uscat, functioneaza prin conectare la bricheta masinii, recipientul de colectare a gunoiului este de 4l, are capacitatea de a functiona si ca o pompa de aer. Are incluse accesoriile pentru spatii inguste si peria, precum si duza pentru umflarea obiectelor gonflabile.

-Tensiune 12V cc.

-Putere maxima motor: 90W

-Nivel zgomot: 78dB.

-Putere aspirare: 1.80kPa

plata ramburs

in momentul livrarii

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Iti place sa ai masina mereu curata si uneori parca dureaza o vesnicie pana ajungi la spalatorie? In acest caz este bine sa ai un aspirator auto portabil.

Avand un motor performant, de ultima generatie, aspiratorul este deosebit de eficient, lasand tapiteria si podeaua masinii fara nici o mizerie.

Avantajele acestui model de aspirator auto:

  • poate aspira atat umed cat si uscat, deci daca aveti noroi sau alte lichide imprastiate pe bancheta, puneti imediat in functiune aspiratorul
  • functioneaza prin conectare la bricheta masinii, cablul de alimentare este suficient de lung, are 2.6 m iar furtunul de aer este de 1m, si foarte flexibil
  • recipientul de colectare a gunoiului este de 4l si este transparent, astfel ca puteti vedea atunci cand este plin si trebuie golit
  • are capacitatea de a functiona si ca o pompa de aer, impingand aerul in sens invers, pentru a putea fi folosit la umflarea obiectelor gonflabile.

Este un aspirator portabil foarte rezistent si indemanatic, avand sute de clienti multumiti de dotarile acestuia si puterea foarte mare de aspirare.

Are incluse accesoriile pentru spatii inguste si peria, precum si duza pentru umflarea obiectelor gonflabile.

Este usor, avand o greutate de doar 1kg, tocmai pentru a fi manuit cat mai simplu in interiorul masinii, iar dimensiunile sunt 20 cm in diametru, cu 25 cm inaltime.

Incercati acest aspirator auto, veti fi foarte multumit fiind genul de produs foarte util in diverse situatii, cu un raport calitate/pret foarte bun.