Aparat de terapie cu 2 electrozi pentru dureri de cap, spate, insomnie, stres
electrozi
dureri spate
gat umeri

Aparat de terapie cu 2 electrozi pentru dureri de cap, spate, insomnie, stres

49 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 792
+Masajul prin aparatul cu electrozi stimuleaza terminatiile nervoase in corp, aducand senzatia de relaxare si revigorare, elimina durerile de intensitate moderata, detensioneaza muschii si imbunatateste circulatia sangelui. Toate functiile sunt afisate pe display LCD, si sunt usor de reperat . Aparatul functioneaza pe baza a 3 baterii de tip AAA.

plata ramburs

in momentul livrarii

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Cum tratam durerile de cap, de stomac, de coloana sau insomniile? Cel mai eficient este sa eliminam durerea imediat cum incepe, chiar daca suntem la serviciu, calatorim sau suntem acasa si facem curatenie. Cand incepe durerea indiferent unde am fi si ce am face, nu vrem decat sa se opreasca,

Terapia cu electrozi pentru tratarea durerii este de fapt un fel de medic acupunctor transpus intr-un mic aparat digital, cu telecomanda.

Asta inseamna ca electrozii atasati acestui aparat vor stimula prin impulsuri electrice de mica intensitate punctele de presopunctura si de acupunctura pe care in mod normal le-ar stimula un medic acupunctor.

Prin stimularea terminatiior nervoase, informatia ajunge la creier si durerea este estompata pana dispare. Atentie, vom folosi acest aparat pentru a face durerea sa dispara, cauza durerii nu este tratata.

De aceea aparatul cu 2 electrozi este un fel de masaj digital benefic pentru tratarea durerilor:

de cap, de dinti, de stomac, articulare sau menstruale

muschilor obositi

intinderilor musculare

tratarea starilor de stres, oboseala, extenuare, insomnie, nervozitate

durerilor de tip nevralgic

 

Va recomandam inainte de a folosi aparatul sa cititi foarte atent intructiunile si daca este posibil sa cereti si sfatul medicului in aceasta privinta.

Nu este indicata folosirea terapiei cu electrozi pentru cei cu probleme grave de inima, cu diverse dispozitive montate pentru desfasurarea activitatii cardiace, pe rani deschise, zone varicoase de tip ulcer varicos sau tromboze.

Este interzisa utilizarea aparatului concomitent cu alte dispozitive electrice sau zone interne, el fiind destinat doar folosirii in zona externa a corpului, pe piele.

Aparatul functioneaza pe baza a 3 baterii de tip AAA, care sunt incluse in pachet.

Butoanele de functionare sunt asezate pe fata aparatului si sunt in limba engleza, dar sunt foarte usor de inteles si de operat, chiar si de catre cei care nu au cunostiinte medicale.

Toate functiile sunt afisate pe display LCD, si sunt usor de reperat.

Aparatul are mai multe trepte de functionare, cu intensitati diferite si are o functie pentru tratament intens, pentru cei care au folosit aparatul mai mult timp si ii cunosc foarte bine functiile.

Prin activarea acestei functii, de masaj profund impulsurile sunt mai puternice si ajung mai adanc spre terminatia nervoasa, eliminand durerea mai rapid.

Masajul prin aparatul cu electrozi provoaca senzatia de mici intepaturi de ace, similar cu cele din acupunctura, aducand in corp senzatia de relaxare si revigorare, elimina durerile de intensitate moderata, detensioneaza muschii si imbunatateste circulatia sangelui.

Aparatul are garantie 1 an si daca aveti nelamuriri va rugam sa apelati la serviciile furnizorului prin telefon sau e-mail.