Aparat de spalat cu presiune, puternic , 8L/min, 25 Bari cu 2 acumulatori

Aparat de spalat cu presiune, puternic , 8L/min, 25 Bari cu 2 acumulatori

149 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 2047


Vandut si livrat de:
BEST BUY ONLINE SRL
+Aparatul de spalat cu presiune mobil cu  2 acumulatori este un sistem mobil de înalta performanta pentru spalarea cu presiune.

Dispozitivul alimentat de la baterie este versatil putand fi transformat în doar cativa pasi într-un dispozitiv de curatare puternic, un pulverizator cu spuma, o perie de curatare sau un dispozitiv de pulverizare pentru aplicarea solutiilor chimice pentru protectiei plantelor.

Aparatul de spalat este de independent de un cablu de alimentare si este întotdeauna gata de utilizare acolo unde este necesar - in gradina, in jurul casei, in urmatoarea vacanta de camping sau in turul cu bicicleta pe munte.

În kitul de baza este inclus un dispozitiv de curatare care este echipat cu 2 duze multifunctionale, o extensie, acumulator , un bidon pentru solutie de spalat, 2 x acumulator 48 v si o duza conectare furtun. Presiunea de operare poate fi reglata, astfel încât sa fie posibila atât curatarea usoara, cât si cea puternica. Un furtun de aspiratie trage lichid din orice sursa fie ca este galeata, lac sau robinet. 

Acum, procesul de curatare va fi mai usor, economisind timp, fara stres, cu ajutorul dispozitivului de curatare a presiunii in apa.


plata ramburs

in momentul livrarii

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Acum, procesul de curatare va fi mai usor, economisind timp, fara stres, cu ajutorul dispozitivului de curatare a presiunii in apa.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare

-Incarcator (inclus in pachet)


Compatibilitate

-Universal


Functii

-3 in 1

-Consum redus de energie

-Filtrarea apei din furtunul de alimentare


Continut pachet

2 x Baterie 48v

1 x Incarcator

1 Acumulator 7,5 cm lungime

1 x Aparat de spalat cu presiune

1 x Recipient detergent

1 x Furtun 5 m

 2 duze multifunctionale, o extensie

1x Lance de pulverizare

1 x Adaptor cupla rapida cu filtru apa

1 x cutie  pentru transport si depozitare

Putere 120 W

Presiune maxima 25 bar

Debit maxim 8 l/min

Culoare NegruFolosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare, pentru a vă oferi reclame sau conținut personalizat și pentru a ne analiza traficul. Făcând clic pe „Accept toate”, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.