Aeroterma portabila, putere 350 W -74%
Aeroterma portabila Handy Heater, putere 350 W
Aeroterma portabila Handy Heater, putere 350 W

Aeroterma portabila, putere 350 W

55 Lei 210 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 821
+De dimensiuni mici, foarte practice, aeroterma nu are nevoie de fire intinse peste tot ca sa functioneze, pentru ca se conecteaza direct in priza. DIMENSIUNI : INALTIME 16 CM , LUNGIME 8 CM SI LATIME 8 CM. incastrate care disperseaza uniform caldura in camera. Aeroterma portabila este un mod rapid, eficient si practic de a incalzi o camera, si asta cu un consum redus de energie.

plata ramburs

in momentul livrarii

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Zilele de toamna si iarna pot fi o provocare chiar si pentru cele mai confortabile case. Uneori apar probleme la instalatia de incalzire sau pur si simplu caldura caloriferelor nu este suficienta pentru a te incalzi.

Calatoresti mult si uneori chiar si cele mai bune camere de hotel nu au incalzire corespunzatoare?

Podeaua este rece si iti ingheata mereu picioarele? Sau spatiul tau de lucru este mereu rece si nu reusesti sa incalzesti deloc camera?

Toate aceste probleme pot fi rezolvate cu ajutorul acestei aeroterme portabile.

De dimensiuni mici, foarte practice,Handy Heater nu are nevoie de fire intinse peste tot ca sa functioneze, pentru ca se conecteaza direct in priza.

DIMENSIUNI : INALTIME 16 CM , LUNGIME 8 CM SI LATIME 8 CM

Desi este de marime mica, are putere mare de incalzire, reusind sa ridice temperatura dintr-o camera intr-un timp record, si asta cu un consum redus de energie.

Este ideala pentru cei care calatoresc mult, sau stau mult la birou si camera nu este incalzita suficient, pentru persoanele in varsta care devin friguroase odata cu varsta, sau pentru camera copilului atunci cand vrei sa ii faci baie sau sa il adormi.

Gresia din baie este de obicei foarte rece in timpul iernii si cand iesi de la dus ai senzatia ca iti paralizeaza picioarele din cauza asta. Acum  poti rezolva problema asta, o pui in priza inainte sa intri la dus, si pana sa iesi, deja atmosfera este confortabila si podeaua calda.

Aeroterma portabila este un mod rapid, eficient si practic de a incalzi o camera, si asta cu un consum redus de energie si fara riscul ca cineva se va impiedica de firul electric!

Consum: 0,37kw/h