Adeziv 1+1 Gratis, potrivit pentru orice suprafata. -51%
Adeziv puternic

Adeziv 1+1 Gratis, potrivit pentru orice suprafata.

39 Lei 79 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 1331
+Acest lipici nu este lipicios. nici un epoxid urat mirositor, ci un amestec de plastic lichid care se intareste sub lumina speciala UV si devine tare ca piatra. Dar nu numai pentru lipit este potrivit. Puteti umple cu el crapaturi, fisuri, gauri, mai mult, puteti repara simplu conducta de apa sparta!

plata ramburs

in momentul livrarii

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Nu este lipici ci adeziv din plastic lichid care se intareste numai cu ajutorului luminii UV!

Nu este lipicios. nici un epoxid urat mirositor, ci un amestec de plastic lichid care se intareste sub lumina speciala UV si devine tare ca piatra. Dar nu numai pentru lipit este potrivit. Puteti umple cu el crapaturi, fisuri, gauri, mai mult, puteti repara simplu conducta de apa sparta!

Se poate folosi pe aproape orice suprafata!

Se poate folosi pe o multime de suprafete diferite, fie ca e vorba de lemn, sticla, material plastic, metal, faianta, tesatura, linoleu, etc. Se intareste numai atunci cand vreti dumneavoastra, numai cand directionati pe adeziv lumina UV. Din acest motiv nu conteaza ca v-ati razgandit sau ca o picatura a cazut intr-un loc gresit, deoarece il puteti sterge cu o laveta fara sa lase nici o urma!

1+1 gratis

Comandati acum fantasticul adeziv cu lampa UV incastrata, si noi va trimitem nu unul ci doua, in acest fel puteti repara si mai multe lucruri, sau puteti face cadou cuiva din familie, sau prietenilor!