Barbati / Borsete si accesorii

-68%

Breloc anti-pierdere chei, Whistle Key Finder...

35 lei 108 Lei

Brelocul inteligent antipierdere functioneaza foarte simplu: il atasezi cheilor sau altor obiecte importante,  atunci cand esti " in dificultate" fluieri si brelocul va emite sunete de alarma, de avertizare si semnale luminoase,  trebuie sa te asiguri ca bateria este incarcata corespunzator, led-ul cu lumina rosie te va ajuta atunci cand pe intuneric. 

-56%

Aparat de tuns perciunii pentru barbati, trim...

39 lei 89 Lei

Micro Touch este un trimmer profesional, cu lame de calitate, orientata astfel incat sa fie imposibil sa te tai, chiar si atunci cand tunzi parul de la spate si este dificil sa vezi pe unde trece lama. Poti tunde perciunii, barba, mustata, sprancenele, parul din nas si urechi, aratand mereu ca si cum doar ce ai venit de la barbier si are led incorporat functioneaza cu baterii incluse in pachet


-52%

Portofel carduri anti furt si anti scanare, c...

42 lei 87 Lei

Portofel Carduri securizat RFID si Incarcator Baterie Externa 2in1  Are suficienta putere pentru a incarca pana la maximum doua telefoane inteligente. Designul Accordeon organizeaza carti si bani; Carcasa eleganta si durabila este construita din aluminiu. Compatibil cu toate telefoanele inteligente, inclusiv Samsung si iPhone. Indicatorul luminos al portofelului E-Charge se aprinde complet cand produsul este incarcat complet; timpul de incarcare: 4-6 ore.